[email protected] - 06-14145246 - Geulstraat 20 BG - 1078LA Amsterdam

Relatiebegeleiding

We stellen in deze tijd hogere eisen aan onszelf en aan onze relatie. Gewoon maar met elkaar leven is niet altijd genoeg. Het gevoelsmatig in contact zijn met elkaar is belangrijk om lekker jezelf te kunnen zijn en een prettige dynamiek in je relatie te ervaren. Soms loopt het in periodes stroef en kun je elkaar niet meer vinden. Het voelt schraal, onbegrepen of er ontstaan fricties, verwijdering en kou. Het is de moeite waard om dit niet zomaar te laten bestaan, maar aan te gaan en de vitaliteit terug te brengen.

Mijn begeleiding is erop gericht om deze gevoelsmatige verbindingen te herstellen of verstevigen. Vanuit je eigen plek en verantwoordelijkheid weer de liefde voelen naar de ander en begrip, compassie en zachtheid ervaren. Je relatie is een voortdurend proces waarbij elkaar opnieuw ontdekken en vinden aandacht vraagt. Ik begeleid vanuit principes van de Emotionaly Focused Therapy(EFT), systemisch werken en de haptotherapie. Het gesprek maar ook oefeningen zijn onderdeel van de begeleiding.

Aangezien je samen komt, reserveer ik 75-90 minuten voor een afspraak. Kosten zijn € 145,- per 1,5 uur (€ 72,50 per persoon).