[email protected] - 06-14145246 - Geulstraat 20 BG - 1078LA Amsterdam

Familieopstellingen

 

Een familieopstelling is een sessie waarbij je als deelnemer een vraag inbrengt waar je helderheid in wilt krijgen. We werken hiervoor in een groep waardoor we representanten posities kunnen laten innemen in jouw familiesysteem. Hierdoor komen verstrikkingen aan het licht die hebben geleid tot stagnaties in je huidige leven. Vaak zijn verstrikkingen onverwerkte gevoelens als gevolg van nare gebeurtenissen die toen niet verwerkt konden worden. Die onverwerkte gevoelens kunnen de latere generaties gaan belasten. 

In juni 2023 start ik een leergang familieopstellingen alleen voor haptotherapeuten. Als onderdeel van hun leerproces organiseer ik familieopstellingen in Amsterdam-zuid. De eerste keer is 

Zaterdag 3 juni 2023

Mocht je een vraag hebben die gaat over stagnaties in de energie van het familiesysteem, waardoor je in je huidige leven problemen ervaart, neem dan contact met me op. We kijken afhankelijk van je vraag of het gewenst is als proefpersoon tijdens de leergang je vraag in te brengen. Aangezien ik zorgvuldigheid erg belangrijk vind, zal ik altijd een gesprek met je plannen voorafgaand aan de opstelling. Indien je aanvullend verzekerd bent, zal een deel van de kosten declarabel zijn.