[email protected] - 06-14145246 - Geulstraat 20 BG - 1078LA Amsterdam

Feedback

Wil je feedback geven over je contact met mij, stuur graag een mail!
(Chantal Spil)

“Voor ik kennis maakte met Chantal en met haptotherapie, had ik één kompas in mijn leven: mijn hoofd. Dankzij de haptotherapie en Chantal’s begeleiding heb ik nu drie kompassen: mijn hoofd, mijn hart en mijn buik. Tijdens mijn therapietraject heb ik Chantal ervaren als een professionele, integere en betrokken therapeut. Haar warmte, wijsheid en geduld zijn voor mij van onschatbare waarde geweest. Dankzij haar weet ik dat alles wat ik nodig heb in mij is en daarvoor ben ik haar enorm dankbaar.” E.S.

“Ongelofelijk dat na drie sessies ik al merk, dat ik in beweging ben. Bij de intake werden de vragen die ik heb al logisch door het gesprek met Chantal.”
P.W.

“Via via kwam ik bij Chantal terecht op een moment dat ik overwerkt thuis zat en niet goed wist hoe ik mijn toekomst vorm wilde geven. Ook had ik last van een constante stroom van gedachtes die nooit stopten. Met de hulp van haar heb ik mijn leven en energie weer op de rit gekregen. Het hele fijne aan Chantal is dat ze de issues snel boven water krijgt, zonder een zweverige aanpak. Na een sessie zie je direct de dingen weer helder. Ze stelt de juiste vragen die jou helpen tot de juiste antwoorden te komen. Maar ook laat ze je voelen waar eventuele stress of spanning zit; je komt in alle opzichten tot rust. Wanneer ik dat nu weer voel weet ik hoe ik daarmee om moet gaan, hoe ik meer kan ontspannen. Concreet; de balans tussen mijn ‚drukke’ hoofd en lijf zijn nu in balans. Chantal zoek ik nog wel eens op als ik een issue heb en deze niet goed op weet te lossen. 
L.C.

” Je humor, helderheid en eerlijkheid vond ik erg prettig”
D.E.

” Ik heb er echt vertrouwen in dat mijn vrouw en ik er samen uit gaan komen met jouw begeleiding. Onze patronen worden helder en het geeft lucht om te zien waar je verantwoordelijkheid ligt. Zo fijn om te voelen dat de liefde nog niet over is!”

S.W.