[email protected] - 06-14145246 - Geulstraat 20 BG - 1078LA Amsterdam

Coaching

Low res-2

Coaching zoek je op een moment dat je merkt dat je niet vooruitkomt in iets wat je belangrijk vindt. Dat kan iets persoonlijks of iets werk-gerelateerds zijn. Het loopt bijvoorbeeld niet lekker; je zit niet op je plek, er is teveel stress of je kunt je eigenheid niet voldoende kwijt.

Als (haptonomisch) coach help ik je uit te zoeken wat het probleem en jij met elkaar te maken hebben. Wat is daarin belangrijk voor je, waar stagneert het en wat is er nodig om weer vooruit te komen. Ik ben met name gericht op weer in beweging komen; chauffeur in plaats van passagier. Mijn wijze van coaching is sterk beïnvloed door de haptonomie. Er is veel aandacht voor je gevoelsmatige patronen en emotionele factoren die het proces beïnvloeden. Ook kijk in naar het grotere geheel van het ’tot je recht komen’ voor wat betreft je creativiteit en eigenheid.

Voor het coachingstraject spreken we een beperkt aantal keren af (meestal zes keer). Mocht je vraag werkgerelateerd zijn, vraag dan je werkgever naar de mogelijkheden.