[email protected] - 06-14145246 - Geulstraat 20 BG - 1078LA Amsterdam

Chantal Spil

 

‘Het beste kado dat je iemand kunt geven, is je volledige aanwezigheid; er helemaal zijn voor iemand.’
Vanuit mijn werk als fysiotherapeut werd ik aangetrokken tot de haptonomie. Ik volgde daarin verschillende opleidingen aan de Academie in Doorn tot haptotherapeut en later tot docent. Sinds 2000 ben ik als haptotherapeut werkzaam in mijn eigen praktijk. Daarnaast doceer ik als (gast)docent aan de Academie voor Haptonomie in Doorn en werk ik in hospice Zuideramstel. Ivm deze werkzaamheden ben ik op maandag en dinsdag in de praktijk aanwezig.
 
Naast de algemene haptotherapeutische vragen ben ik deskundig in vragen rondom seksualiteitsproblematiek. Ik werk hiervoor samen met de seksuologen van het AMC.
 
Tevens kijk ik vanuit systemisch perpectief naar het grotere geheel (jij binnen je relatie, familie of werkkring). Hiervoor heb ik opleidingen in kontekstuele therapie en systemisch werk gevolgd. Relatiebegeleiding geef ik vanuit mijn gehele achtergrond. 
 
Wat mij boeit in mijn werk is dat geen enkel mens hetzelfde is. Ik kijk naar de ontwikkeling van ieders eigenheid; dat is altijd anders, levendig en echt!

KvK: 34321781
VVH registratie:209A
AGB z.v.: 90-027334
AGB praktijk: 90-(0)06288
CRKBO geregistreerd